Vragen?  088-7707899
Vragen?  088-7707899

Touringcarverhuur

Door de grote diversiteit in voertuigen heeft de Touringcar Boekingscentrale altijd de touringcar die u zoekt! Of het nu voor een klein of groot gezelschap is, Touringcar Boekingscentrale heeft luxe touringcars van 20 t/m 89 personen.

Alle touringcars zijn standaard uitgerust met gordels, airconditioning, luchtvering, dubbele zonwerende beglazing, stereo geluidsinstallatie, leeslampjes, verstelbare rugleuningen en twee passagiersdeuren aan de instapzijde met uitzondering van de Amerikaanse schoolbus.
Bijna al onze touringcars zijn voorzien van een toilet, koelkast, koffieautomaat en een video of dvd installatie.

Duurzaamheid is een begrip dat in onze samenleving niet meer weg te denken is. Van de vervoersbranche wordt verwacht dat zij hier invulling aan geeft door milieuvriendelijker te werken en zich te houden aan de nieuwste normen. Touringcar Boekingscentrale rijdt alleen met recent materieel die voldoen aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van milieu. Zo brengen wij bussen op de weg met maximaal comfort en minimale uitstoot.

 


Heeft u bijzondere wensen? Vraag het ons! Onze medewerkers staan u graag bij met een goed en deskundig advies te woord.

Touringcar Boekingscentrale

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten is maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707899

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis