Vragen?  088-7707899
Vragen?  088-7707899

Luxe touringcar naar de wintersport

al vanaf  €159,- p.p.
Wintersport pendel prijzen Meer informatie

U heeft met u groep zelf het hotel geregeld en zoekt vervoer naar de bestemming en ter plaatse naar de piste? Wij kunnen dit voor u verzorgen, u heeft hierbij de keuze uit Economy Class of Royal Class beenruimte.

Uw eigen touringcar staat, met uitzondering van de verplichte rustperiodes van uw chauffeur, steeds tot uw beschikking. Zo kunt u naar diverse skigebieden gebracht en gehaald worden of een nabijgelegen stad bezoeken. Desgewenst informeren wij u over diverse hotels of pensions.

Meerdaagse reizen - eigen touringcar
U heeft met u groep zelf het hotel geregeld en zoekt vervoer naar de bestemming en ter plaatse naar de piste?

Wij kunnen dit voor u verzorgen, u heeft hierbij de keuze uit Economy Class of Royal Class beenruimte. Uw eigen touringcar staat, met uitzondering van de verplichte rustperiodes van uw chauffeur, steeds tot uw beschikking. Zo kunt u naar diverse skigebieden gebracht en gehaald worden of een nabijgelegen stad bezoeken. Desgewenst informeren wij u over diverse hotels of pensions.


Groepenpendels
Touringcar Boekingscentrale verzorgt het complete wintersportvervoer naar bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk, welke wordt uitgevoerd met zeer moderne touringcars (stoelopstelling op basis van Royal Class beenruimte). Wij bieden mogelijkheden voor BESLOTEN GROEPEN als ook de z.g. 'BLOKKEN'.

Om de kwaliteit en een korte reistijd te garanderen geldt het volgende:

  • Besloten groepen hebben de touringcar altijd voor zich alleen.
  • Het vertrek vanuit Nederland is vrijdagmiddag of vroeg in de avond. De vertrektijd heen wordt in overleg afgestemd. De vertrektijd terug ligt tussen 20.00 en 22.00 uur, afhankelijk van de rustperiodes van de chauffeurs.
  • Er geldt 1 ophaal locatie en 1 afzet locatie op de bestemming, afwijkingen zijn alleen in overleg mogelijk
  • Voor BLOKKEN, vanaf 10 personen, geldt dat zij een gedeelte van de touringcar hebben. In beperkte gevallen is het noodzakelijk dat een 'BLOK' gedeeltelijk via een 'overstap' moet worden vervoerd.
  • Bij een 'BLOK' geldt dat, ongeacht uw opstapplaats of eindbestemming, de extra omrij-tijd van een enkele reis, nooit meer dan maximaal 2,5 uur mag bedragen.
  • In geval van slechte verkeerssituaties of onbereikbaarheid van bestemmingen bepaalt de chauffeur wat mogelijk en verantwoord is.

 

Extra Informatie

  • Royal Class betekend bij ons 20cm meer beenruimte t.o.v. Economy Class stoelopstelling

 

  • Bij pendelritten wordt op gebruikelijke tijden een gratis kopje koffie / thee in de touringcar aangeboden

 

  • Frisdranken etc. zijn tegen de gebruikelijke tarieven in de touringcar bij de chauffeur verkrijgbaar

 

  • Toegestane bagage per persoon: maximaal 1 paar schoenen, ski's of snowboard en 1 koffer van normale afmetingen

Toeslagen

Vertrekken vóór de kerstdagen: + 13%

 

Brandstoftoeslagen kunnen noodzakelijk worden tot een bedrag van maximaal € 150,00. Deze toeslag wordt in dat geval achteraf aan u doorbelast. Deze toeslag is alleen van toepassing als blijkt dat de kosten van brandstof meer zijn gestegen dan 10%.

 

Italiaanse bestemming tot en met het dal  Val Gardena: + 13%. Italiaanse bestemming verder dan Val Gardena: + 22%

 

Géén vertrektoeslagen met de krokusweken.

Touringcar Boekingscentrale

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten is maatwerk.


Postbus 20686
1001 NR Amsterdam

088-7707899

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis